Sebastian Nybo er adm. direktør i Identity Blueprint. Desuden er han grundlægger af SEB Gruppen A/S og ophavsmand til de 12 teorier og modeller, der udgør hjørnestenen i SEB – teorisættet.

Han er en anerkendt foredragsholder, underviser, debattør og skribent med international erfaring og netværk. Hans brud med vanetænkning er gerne både indsigtsskabende og provokerende. De senere år har Sebastian Nybo specialiseret sig inden for emnerne Organisationsudvikling, Evolutions Psykologi, Holistisk Lederudvikling og Selvledelse – et emne han har skrevet om i bogen, “Det Indre Lederskab”. Desuden har han udgivet bøgerne “Sådan håndterer du besværlige personer” og “På sporet af det etiske menneske”.

Gennem de sidste 20 år har Sebastian Nybo været en populær foredragsholder for mere end 150.000 mennesker i både ind- og udland og har akkumuleret stor erfaring med rådgivning af ledere i forandringsprocesser. Han har præget udviklingen af den ny metode inden for psykologien, kaldet forandringspsykologi, og hans rådgivning har sikret High Performance i Turn-Around processer for en lang række virksomheder som NOVO, Lego, Danske Bank med flere.