Her er nøglen til dit fulde potentiale

Få en forsmag på alt det bedste af dig i et spændende resumé, eller hent din komplette blueprint profil med al den tilhørende viden og support, der skal til for at du kan bringe dit potentiale i spil og skabe et liv med mening.

Produkt

Pris

Eksempel

Profil – Highlight

GRATIS

Profil – Komplet

DKK 1298.-

Snus til dine karaktertræk og talenter i resuméet

Vi har udviklet et resumé af dit Identity Blueprint, som definerer alt fra din essens til din personlighedstype og dine toptalenter, og giver dig en chance for at snuse til potentialet i at kende dig selv så nøjagtigt som muligt.

Med dit Profil – Highlight i den ene hånd og vores Identity Blueprint Manual i den anden, kan du komme langt i analysen af, hvorfor du måske er bremset i dag – og hvilke områder du skal kigge på for at komme videre.

Det du ikke får med, er alle de afsluttende konklusioner; hvad det betyder for dit liv, at du har netop denne profil, hvordan du forandrer dig i positiv retning, og hvad dine begrænsere betyder for dit liv i dag, og hvilke potentialer, der ligger gemt i dem.

Investér i din fremtid med dit komplette Blueprint

Dit komplette Identity Blueprint indeholder alt, hvad du skal bruge til at lære alle dine karaktertræk og kvaliteter at kende, finde ud af nøjagtigt hvad der holder dig tilbage, og lære hvordan du bringer alt det bedste af dig i spil – inklusive det uudnyttede potentiale, der ligger skjult i dig i dag.

Hent vores Identity Blueprint Manual før du går i gang, eller når du har trukket rapporten. Jo mere du kender til teorien og videnskaben bag Identity Blueprint, desto mere kan du få ud af dit personlige redskab.

Den komplette rapport indeholder illustrationer, så kompleksiteten er nem at overskue, og forslag til hvordan du spiller dine kort bedst; fra balancering af din personlighedstype til optimering af dine talenter.